numberthreeme

Mostly about Jakarta, and everything in between

Jodoh Selalu Kembali

I am officially got a new job without pushing away my current work. Wow. Alhamdulillah ya? It feels like de javu. It is something that my ex-boss encourage me to do. “I want teach you to be a buyer,” he said on 2011. Wow.

Dulu saat baru lulus kuliah pernah jadi asisten manager yang kebetulan ngurusin pencarian lahan usaha. Kebetulan memang ada tim lain yang mengurusi bagian pengadaan barang (untuk dijual lagi) yang istilahnya disebut “buyer”. Karena satu dan lain hal, saya tidak diitempatkan di posisi buyer yang kata orang jenjang karirnya bagus.

Selain ex boss saya itu, saya juga pernah jadi mentee-nya senior buyer. Lepas dari sana malah ditawarin kerja di perusahaan relasi dengan posisi buyer juga. Enggak saya ambil karena ditawarin gaji di bawah tiga juta di SCBD area tahun 2011. Bonafid tapi kecil banget tuh gaji. Hiks.

Now I feel ‘the buyer thing’ is just something I meant to be. Setelah bertahun-tahun baru ketemu jalannya through unexpected way. After all this time, ada orang yang nawarin pekerjaan yang sebelas dua belas dengan mantan bos mantan mentor dulu pernah kasih ‘kode’.

Ini kayak jodoh. Apa yang memang digariskan untukmu maka akan menjadi untukmu. What’s meant for you is always be yours. Harapan saya semoga semua dilancarkan dan banyak belajar dari pengalaman baru. I can feel it, it’s gonna be fun! Bismillahirrohmannirrohim..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on April 6, 2017 by in Life, Work Life.

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 51 other followers

Still hungry? Please say YES.

Cuss mangga ke akun sebelah —>
#Repost @/jakartawalkingtour (@get_repost)
・・・
Sriwijaya: The Great Maritime Empire. 
We took a visit @/jalurrempah’s exhibition on @/museum_nasional_indonesia that inform us more about spices history, people who lived on the sea, plus the relation between Indonesia (was known as Nusantara) with rest of the world 🌏 Ini eik suka banget deh sama coloring-nya. Simple tapi jadi aja gitu. Masalahnya, cat minyaknya ngabisin berapa banyak ya? Hahaha 🤣 #painting #oilpainting #artexhibition Tell your story here @warnong.id CTS: Cek Toko Sebelah #Repost @/jakartawalkingtour (@/get_repost)
・・・
Checking gemstone 💎 👌 In case you’re wondering about how far I ‘normally’ could walk. The last one just because I strolled with Satria - 4 yo nephew. Tapi sih keknya gak ada yg penasaran, eik aja yg pengen posting hahaha Piknik di jalan 😅 Was in cemetery. Six PM, eery and gloomy. #goodbye #restinpeace Menuju Zenbu 
@yupiyupz @winda_mariam @maris_sadewa @medyfm

Categories

Posted!

Blogs I Follow

NGENDONESIA

hanya obrolan kala senggang dalam bungkus tulisan

TIME

Current & Breaking News | National & World Updates

dianagustinaphotography

Let's smile and spread it to the world

Mikaila Acelin S

Stop wishing, start doing!

itsmydecember

the new journalist

Alief Workshop

Opini & Sharing Jujur dari Seorang Nubie

The Laughing Phoenix

Life through broken 3D glasses. Mostly harmless.

gelaph [dot] com

You'll Never Cherish Saturday If You Never Meet Monday

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: