numberthreeme

Mostly about Jakarta, and everything in between

March oh March.

Writing is a part of my healing process. Writing helps me to understand reality that I faced. Tapi kali ini, rasanya saya ingin diam saja. Tidak mau banyak menulis, tidak mau sembuh. Rasanya saya ingin sakit saja selamanya!

Maret tahun lalu, saya mengalami kejadian patah hati yang lebih parah dari ini. Di bulan yang sama, kenapa tahun ini patah hati lagi? Waktu itu saya bilang,”Saya tidak mau kenal lelaki lagi, saya lelah.” Dan kemudian saya terjatuh lagi. Saya jatuh cinta lagi, saya sayang sama orang lagi, hanya untuk patah hati kembali. Siklus. Life. Actually, I ask for it. It just appeared in my front door, knocked, then I welcomed it. The rest is history.

What’s wrong with me?

I am human. That’s why. When he said I am too arrogant to be his partner, that’s hurt. How could somebody sacrifice her (in my case, it’s me as woman) time, money, heart for one man that lived far away? Arrogant didn’t match sacrifice ‘word’. Wrong interpretation and lack of communication, it made us grow apart. He is with his new life, and I am still who I am. Every body’s changing but I don’t feel the same.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on March 9, 2017 by in Saya pernah patah hati.

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 51 other followers

Still hungry? Please say YES.

Cuss mangga ke akun sebelah —>
#Repost @/jakartawalkingtour (@get_repost)
・・・
Sriwijaya: The Great Maritime Empire. 
We took a visit @/jalurrempah’s exhibition on @/museum_nasional_indonesia that inform us more about spices history, people who lived on the sea, plus the relation between Indonesia (was known as Nusantara) with rest of the world 🌏 Ini eik suka banget deh sama coloring-nya. Simple tapi jadi aja gitu. Masalahnya, cat minyaknya ngabisin berapa banyak ya? Hahaha 🤣 #painting #oilpainting #artexhibition Tell your story here @warnong.id CTS: Cek Toko Sebelah #Repost @/jakartawalkingtour (@/get_repost)
・・・
Checking gemstone 💎 👌 In case you’re wondering about how far I ‘normally’ could walk. The last one just because I strolled with Satria - 4 yo nephew. Tapi sih keknya gak ada yg penasaran, eik aja yg pengen posting hahaha Piknik di jalan 😅 Was in cemetery. Six PM, eery and gloomy. #goodbye #restinpeace Menuju Zenbu 
@yupiyupz @winda_mariam @maris_sadewa @medyfm

Categories

Posted!

Blogs I Follow

NGENDONESIA

hanya obrolan kala senggang dalam bungkus tulisan

TIME

Current & Breaking News | National & World Updates

dianagustinaphotography

Let's smile and spread it to the world

Mikaila Acelin S

Stop wishing, start doing!

itsmydecember

the new journalist

Alief Workshop

Opini & Sharing Jujur dari Seorang Nubie

The Laughing Phoenix

Life through broken 3D glasses. Mostly harmless.

gelaph [dot] com

You'll Never Cherish Saturday If You Never Meet Monday

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: