numberthreeme

Mostly about Jakarta, and everything in between

New meaning of life. I have no idea.

Jadi, bagaimana liburannya? Sudah seminggu di kota Padang. I don’t know how to answer my own question. Harusnya liburan tapi ternyata sekalian mencari kejelasan soal hubungan. I lost my best friend, you all who read my previous post knew that. Sudah feeling kalau ini memang tidak bisa dilanjutkan. Tapi tetep aja…sedih. Mana ada sih yang putus cinta terus hahahihi. Mana juga yang putus cinta kemudian tidak kecewa. Marah? Wah iya. Ada hal-hal yang sudah retak, tidak bisa diperbaiki dan rasanya pengin misuh-misuh aja gitu. Susah rasanya untuk senyum. Pengin rasanya nangis sebebas-bebasnya, cuma di mana, bagaimana?

I need to work. I need to update Instagram account for my business. I need my brain, think. I need to keep going. Somehow, I want to pause. I want to stop. Semua yang saya lakukan rasanya salah. I need to find a new meaning of life. Kenapa lagi saya harus bekerja sangat keras, untuk siapa, ke depannya bagaimana, sesederhana itu. 😦

Why I felt so bad about breaking up?

I used to blame myself for whatever things gone wrong in my life. Kali ini, dia si mantan dengan gamblangnya bilang kalau saya ‘keminter’, sulit dibantah, terlalu sukses sebagai perempuan. Saya dibilang tidak bisa menghargai usaha dia sebagai lelaki. Saya terlalu keras. I heard about his disappointment, even the good things in me he saw it as minus point. How could he… I am speechless.

Dia memilih diam karena takut salah bicara dan akhirnya makin berantem. Sementara, kami jauh. Terpisah kota, terpisah pulau. Pada akhirnya we lost each other. I said I miss him couple times, but no respond. He didn’t  appreciate my feeling. I felt bad. That’s not a good sign to continue anything between us. He made me feel bad about myself.

I broke. That’s why I write these story in English. I thought he is the last one. He changed, he just changed. We dreamed on different life now. It is not something that we talked last year.

Yesterday, I deleted him from my social media friend. It’s hard to see him alive and meet someone new. Saya berharap dia mati saja, kok rasanya itu lebih mudah. Jahat, ya? Iya, I know. But, he doesn’t care about my feeling, my opinion, why was him making me upset, and so on and so on. I felt bad when remember we were so good together. We never had a fight when we lived in the same city. Only God know why. 😦

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on March 6, 2017 by in Saya pernah patah hati.

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 48 other followers

Still hungry? Please say YES.

Above.

#makassar #cityview #aerialview #sulawesiselatan #ujungpandang Yeay~ 
#fotokemarin #ujungpandang #makassar Above.

#makassar #ujungpandang #aerialview #sulawesiselatan Kembar identik. Itu pohon kembang apaan ya? Cakep ya matching sama bangunan belakangnya 💗

#bandung #artdeco #architexture #bandungwalkingtour #citytour #brightday Laper. Makan dulu. --
Ini roti srikaya andalan Purnama. Soft kenyel-kenyel gitu. Paling juara sih es kopinya. Enakan es kopi ini daripada Es Kopi Susu Tak Kie yang Glodok Jakarta. 
#bandung #coffeeshop #bandungwalkingtour #citytour #brightday #breakfast #breakfastlikeachampion #f52grams #warkoppurnama Di seberang adalah toserba pertama di kota Bandung. Sekarang ditempatin sama ocbc nisp. Demikian #sekilatinfo

#bandung #artdeco #architexture #bandungwalkingtour #citytour #brightday #ocbcnisp #kotakembang #kotakenangan Tempat nginepnya Charlie Chaplin sama delegasi KAA tahun 1955. ---
Ini gue gak ngerti gimana nangkep bentuk bangunan ini secara utuh. Lalu lintas depan #savoy padet, banyak kabel listrik, ruas jalan cukup 'sempit'. Mungkin harus pake drone atau pake lensa tele dari Bogor. Tapi minjem. Haha 
#bandung #artdeco #architexture #bandungwalkingtour #citytour #brightday #hotelsavoy In the corner. --- berhubung Senin depan mau pergi lagi, ya udah nge-spam aja deh. Gue gak ngerti sebenarnya gimana rang orang rajin dan sabar bisa keep pictures for later. Masalahnya...seminggu bisa motret dua tiga kali atau full week gitu. Ini masalah bukan sih, tauklah. 
#bandung #artdeco #architexture #bandungwalkingtour #citytour #brightday

Categories

Posted!

Blogs I Follow

NGENDONESIA

hanya obrolan kala senggang dalam bungkus tulisan

TIME

Current & Breaking News | National & World Updates

dianagustinaphotography

Let's smile and spread it to the world

Mikaila Acelin S

Stop wishing, start doing!

itsmydecember

the new journalist

Alief Workshop

Opini & Sharing Jujur dari Seorang Nubie

The Laughing Phoenix

Life through broken 3D glasses. Mostly harmless.

gelaph [dot] com

You'll Never Cherish Saturday If You Never Meet Monday

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: