numberthreeme

Mostly about Jakarta, and everything in between

Perfect writing place – the best ever

Masa inkubasi. Dalam dunia bisnis digital masa inkubasi diartikan secara harfiah sebagai masa ‘pengeraman’. Seperti telur yang hendak menetas, masa inkubasi melewati banyak proses berpikir, berpikir, dan berpikir. Saat ini saya sedang melewati masa inkubasi dengan situasi sekitar paling menarik.

Membuat saya berpikir yang lain-lain. Enak juga ya punya balcony view, enak juga ya punya jendela kamar yang bisa dibuka langsung menghadap ke langit-langit, dan banyak enak lainnya yang membuat saya berpikir betapa enaknya tinggal di apartemen.

Eh, tapi situasi kayak gini enggak bisa didapat di apartemen sih. Situasi ruangan yang romantis mendekati minimalis. Saya bebas pakai baju apa saja, matikan lampu dan biarkan layar laptop menjadi penerangan satu-satunya. Jendela kamar dibiarkan terbuka persis di depan tempat saya duduk. Angin malam masuk tanpa nyamuk. Cahaya lampu pencakar langit mewarnai malam. Ah, ini perfect!

Ini tempat idaman penulis. Iya, enggak bercanda. Saya serius. I want this.

– Fatmawati, 8 Februari 2017

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on February 8, 2017 by in Life.

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 51 other followers

Still hungry? Please say YES.

Cuss mangga ke akun sebelah —>
#Repost @/jakartawalkingtour (@get_repost)
・・・
Sriwijaya: The Great Maritime Empire. 
We took a visit @/jalurrempah’s exhibition on @/museum_nasional_indonesia that inform us more about spices history, people who lived on the sea, plus the relation between Indonesia (was known as Nusantara) with rest of the world 🌏 Ini eik suka banget deh sama coloring-nya. Simple tapi jadi aja gitu. Masalahnya, cat minyaknya ngabisin berapa banyak ya? Hahaha 🤣 #painting #oilpainting #artexhibition Tell your story here @warnong.id CTS: Cek Toko Sebelah #Repost @/jakartawalkingtour (@/get_repost)
・・・
Checking gemstone 💎 👌 In case you’re wondering about how far I ‘normally’ could walk. The last one just because I strolled with Satria - 4 yo nephew. Tapi sih keknya gak ada yg penasaran, eik aja yg pengen posting hahaha Piknik di jalan 😅 Was in cemetery. Six PM, eery and gloomy. #goodbye #restinpeace Menuju Zenbu 
@yupiyupz @winda_mariam @maris_sadewa @medyfm

Categories

Posted!

Blogs I Follow

NGENDONESIA

hanya obrolan kala senggang dalam bungkus tulisan

TIME

Current & Breaking News | National & World Updates

dianagustinaphotography

Let's smile and spread it to the world

Mikaila Acelin S

Stop wishing, start doing!

itsmydecember

the new journalist

Alief Workshop

Opini & Sharing Jujur dari Seorang Nubie

The Laughing Phoenix

Life through broken 3D glasses. Mostly harmless.

gelaph [dot] com

You'll Never Cherish Saturday If You Never Meet Monday

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: