numberthreeme

Mostly about Jakarta, and everything in between

Writing Blues

Writing Blues. Gejala malas menulis yang memikirkan mau ngetik aja rasanya lelah banget. Gimana dong? Sudah semingguan mau ngetik, mau ngedit, mau apa pun yang kaitannya sama nulis kok ya zonk banget. Ini otak juga enggak mau kompromi. Gelombang konsentrasinya lenyap entah kemana. Huhuhu πŸ˜₯

Padahal ya, ini kan kerjaan akuh. Tapi…tapi…

Kemudian ada lagi gejala maunya makan pedes-pedes. Kalo enggak pedes menohok macem fire wings richeese factory, kok rasanya makan kurang sedap. Kemudian ada lagi gejala urat-urat pegel, terutama bagian leher sama perut. Ini karena praktek sit up harian yang kalau dipikir baru berjalan beberapa hari. Kemudian ada lagi gejala maunya minum kopi mahal. Padahal boros iya, melek juga enggak. Duh, what’s wrong with me? Banyak wrong-nya, bright side-nya apa ya? Masih gagal paham kemana semangat 1000 persen yang biasa ada di dirikuuuuu~

Picture source: inspireportal.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on December 23, 2016 by in Work Life and tagged , .

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 48 other followers

Still hungry? Please say YES.

Was visiting village named Kajang with their humble local tribe live there. We should wearing all black colour, no shoes, no camera, no phone, no electricity and so on. Eery but I felt calmness in the same time. After bare foot's walking, we met Amatuwa (tribe  leader) and got his permission to shake his hand (which is rare) then  explore more inside the village. What a day! :D

#kajang #makassar #bulukumba #forest #exploremore #barefoots Today <3

#makassar #bulukumba #ujungpandang #sulawesi #sulsel Above.

#makassar #cityview #aerialview #sulawesiselatan #ujungpandang Yeay~ 
#fotokemarin #ujungpandang #makassar Above.

#makassar #ujungpandang #aerialview #sulawesiselatan Kembar identik. Itu pohon kembang apaan ya? Cakep ya matching sama bangunan belakangnya πŸ’—

#bandung #artdeco #architexture #bandungwalkingtour #citytour #brightday Laper. Makan dulu. --
Ini roti srikaya andalan Purnama. Soft kenyel-kenyel gitu. Paling juara sih es kopinya. Enakan es kopi ini daripada Es Kopi Susu Tak Kie yang Glodok Jakarta. 
#bandung #coffeeshop #bandungwalkingtour #citytour #brightday #breakfast #breakfastlikeachampion #f52grams #warkoppurnama Di seberang adalah toserba pertama di kota Bandung. Sekarang ditempatin sama ocbc nisp. Demikian #sekilatinfo

#bandung #artdeco #architexture #bandungwalkingtour #citytour #brightday #ocbcnisp #kotakembang #kotakenangan

Categories

Posted!

Blogs I Follow

NGENDONESIA

hanya obrolan kala senggang dalam bungkus tulisan

TIME

Current & Breaking News | National & World Updates

dianagustinaphotography

Let's smile and spread it to the world

Mikaila Acelin S

Stop wishing, start doing!

itsmydecember

the new journalist

Alief Workshop

Opini & Sharing Jujur dari Seorang Nubie

The Laughing Phoenix

Life through broken 3D glasses. Mostly harmless.

gelaph [dot] com

You'll Never Cherish Saturday If You Never Meet Monday

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: