numberthreeme

Mostly about Jakarta, and everything in between

Life lesson from my ugly love life

We don’t meet people by accident. They are meant to cross our path for a reason.

Awalnya merasa kok saya sial banget bisa ‘nyangkut’ sama mantan jahanam yang kelakuannya pernah saya jelasin di sini. Di antara puluhan, ratusan, ribuan orang yang saya temui, kenapa mesti sama dia?

Dan kemudian saya pun diingatkan.

meet for a reason

Iya, there was a reason, for a lesson. Sekarang, nyaris semua orang yang sering saya temui menjadi tahu kondisi saya. Baru saja putus dan dikhianati orang. Semua orang enggak lagi menebak-nebak status saya, idle atau taken. Sekarang saya ini single, jomblo woy!

Minggu lalu, setiap pagi saya mendung. Curhat di pojokan pake nangis bombay. Orang-orang selantai jadi tahu kalau saya ini cengeng, saya ini bego bisa ditipu sama mantan jahanam, dan mereka tau saya pernah punya pacar dan sudah PUTUS!

Is it a good sign? Now everybody know, enggak lagi bingung kalau ditanya relationship status saya ini apaan. Saya single dan available. Sekian.

Another lesson-nya, saya pernah tau apa itu cinta. Tidak pernah bisa marah meski dijahati sedemikian rupa. Menutup mata dari segala keburukan dan mengingat hanya kebaikan. Jadi tau sakitnya seperti apa kalau dikhianati sama orang yang pernah kita sayangi. There was a lesson, an ugly yet extremely deep life lesson. Jangan pernah menyakiti orang yang kita sayang, jangan pernah mengkhianati sebuah kepercayaan.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on February 12, 2016 by in Life, Saya pernah patah hati and tagged .

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 48 other followers

Still hungry? Please say YES.

Jauh-jauh ke JCC cuma mau beli cold brew-nya @ngopiserius. Duh enak banget, Kak. Gak kepengin buka cabang di Jakarta nih? Hihihi..
.
.
Picture by @yupiyupz
#ngopiserius #kangfotokopi #coldbrew #ademdipipi [SOUND ON] Marapi Mt. from Janjang Koto Gadang. Thousand step (no, actually it was hundreds) to get there. --
Baru belajar take gambar bergerak. Belum bisa ngatur fokus. Lol --
#wisatasumbar #janjangkotogadang #bukittinggi #janjang1000 #scarsofland #kingofconvenience Inspeksi lapangan.
There was a tree house where photographers used to book it for photo session. The biggest tree cutted down...jadinya gersang >.<
.
Oh iya, eik belagak nanya-nanya mau book padahal sih cuma mau ngintip aja sekalian foto sejepret dua jepret. Wkwkwk #mayan #kanmaen

#onceuponatime #sepiksepikbisangintip #rumahpohon #jadigersang #treehouse #kotatua Coffee is love. 
#loveisreal #coffee #kangfotokopi #acupofhappiness #love #coffeelovers Family picnic. Thanks @asrorudin88 for capturing these pic. Two popsicles to keep up with the sun. When you have supervisors who always watch over your back. Dear my friends, be strong. May the force be with you! :p [SOUND ON] I was digging on my drive to look on this video. High tide, rain, and we all f***** up on the small boat. After docked on #Marunda fisherman village, then we ate the warmest instant noodle in the world: Indomie! @metasafira
@dianavitriya
@tikatike8 @yupiyupz 
#akuanakindomie #indomielovers #indomie #amomenttoremember #blurry

Categories

Posted!

Blogs I Follow

NGENDONESIA

hanya obrolan kala senggang dalam bungkus tulisan

TIME

Current & Breaking News | National & World Updates

dianagustinaphotography

Let's smile and spread it to the world

Mikaila Acelin S

Stop wishing, start doing!

itsmydecember

the new journalist

Alief Workshop

Opini & Sharing Jujur dari Seorang Nubie

The Laughing Phoenix

Life through broken 3D glasses. Mostly harmless.

gelaph [dot] com

You'll Never Cherish Saturday If You Never Meet Monday

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: