numberthreeme

Mostly about Jakarta, and everything in between

Time Flies

Hmm…tau dong kalo gue suka motret? Iya, itu dari dulu. Pas awal-awal kamera digital mulai nge-hits gue juga udah bisa beli kamera digital, pakai duit hasil freelance. Nah, masalahnya adalah sehabis motret, foto-fotonya banyak ditaruh di hard drive laptop, banyak yang belum dimasukin ke CD, alasannya sih karena waktu, lupa, atau se-simple lagi males. Haha..

Kemarin sempet beresin data di laptop. Ketemu banyak surprise.

Nah, karena gue engga punya HDD alias memori eksternal. Semua data ditumpuk di D:/ laptop, atau ya dimasukin CD-R itu. Alhasil, apa yang gue temuin setelah ‘beres-beres’ data laptop?

This :

1 yo Nindy. Tukang geratak kerjaan tantenya :’)

1 yo Nindy. Tukang geratak kerjaan tantenya :’)

Playing with beans

Playing with beans

And look at her recently picture :

4  y.o. on the last 20th February 2013

4 y.o. on the last 20th February 2013

Gooshhhh.. waktu pada terbang-terbangan..

I’m getting old. Old. Old.

Bahkan sekarang dia udah punya ade lagi dongs..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on February 26, 2013 by in Uncategorized and tagged .

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 45 other followers

Still hungry? Please say YES.

01:30 AM. GMT +7. Sleepless jadinya nyampahan #selfienation 😂
Lagi-lagi terima kasih kepadaaa... Air tajin (white rice water) never been so delicious. Cinnamon, liquid sugar and ice made the best 'companion' ever 💘 #airtajinbisaenak Love is...food. Demikian. #maleminaja Dikasih petunjuk arah begini. Kzl. Dora the explorer, hah? Puthuk Setumbu. Sunrise bersama suara burung, riuh pengunjung dan pemandangan Gunung Merapi, Gunung Merbabu dan "setitik" Candi Borobodur di ujung sana. Dibuang sayang. Mereka calon loyal customer karena...tinggal di sini hihihihihihihi 🎏🎏🎏 Gaya standar, dipotoin seakan-akan candid padahal tidak demikian 📷📷📷 #selfienation ...lagi-lagi terima kasih kepada~ Fans ketemu idola 😹😹😹
Bulan depan ya, tunggu tanggal mainnya! 😽

Categories

Posted!

Blogs I Follow

NGENDONESIA

hanya obrolan kala senggang dalam bungkus tulisan

TIME

Current & Breaking News | National & World Updates

dianagustinaphotography

Let's smile and spread it to the world

Mikaila Acelin S

Stop wishing, start doing!

itsmydecember

the new journalist

Alief Workshop

Opini & Sharing dari Seorang Nubie

The Laughing Phoenix

Life through broken 3D glasses. Mostly harmless.

gelaph [dot] com

You'll Never Cherish Saturday If You Never Meet Monday

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: