numberthreeme

Mostly about Jakarta, and everything in between

Time Flies

Hmm…tau dong kalo gue suka motret? Iya, itu dari dulu. Pas awal-awal kamera digital mulai nge-hits gue juga udah bisa beli kamera digital, pakai duit hasil freelance. Nah, masalahnya adalah sehabis motret, foto-fotonya banyak ditaruh di hard drive laptop, banyak yang belum dimasukin ke CD, alasannya sih karena waktu, lupa, atau se-simple lagi males. Haha..

Kemarin sempet beresin data di laptop. Ketemu banyak surprise.

Nah, karena gue engga punya HDD alias memori eksternal. Semua data ditumpuk di D:/ laptop, atau ya dimasukin CD-R itu. Alhasil, apa yang gue temuin setelah ‘beres-beres’ data laptop?

This :

1 yo Nindy. Tukang geratak kerjaan tantenya :’)

1 yo Nindy. Tukang geratak kerjaan tantenya :’)

Playing with beans

Playing with beans

And look at her recently picture :

4  y.o. on the last 20th February 2013

4 y.o. on the last 20th February 2013

Gooshhhh.. waktu pada terbang-terbangan..

I’m getting old. Old. Old.

Bahkan sekarang dia udah punya ade lagi dongs..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on February 26, 2013 by in Uncategorized and tagged .

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 57 other followers

Still hungry? Please say YES.

St Ursula JKT #architecture Cuteness overload. Napping paling hqq ya gini 😻 #cat #sleepover 😸 [Jangan Digeser] Ini enak lho....
.
.
.
.
.
Cheesy bite-nya 🤣
#tercyduk Barbie House 🌸 #neighborhood New mural on Fatahillah Museum (Jakarta History Museum) 😍 #mural Tadi siang akhirnya kesampean juga. Sekalian nungguin Wiwit 😌
- foto gelas kopi pertama dan (kayaknya) terakhir di 2018 haha How could I forget beautiful place like this~ Hello @neryllewis, I miss you 😊 Ikutan posting soal tea cup-nya mbak @sinaranpagi. Kalo aku lebih suka wall ceramic, suka tapi belum perlu beli. Soalnya belum ada tempat pajangnya 😂

Categories

Posted!

Blogs I Follow

NGENDONESIA

hanya obrolan kala senggang dalam bungkus tulisan

TIME

Current & Breaking News | National & World Updates

dianagustinaphotography

Let's smile and spread it to the world

Mikaila Acelin S

Stop wishing, start doing!

itsmydecember

the new journalist

Alief Workshop

Opini & Sharing Jujur dari Seorang Nubie

The Laughing Phoenix

Life through broken 3D glasses. Mostly harmless.

gelaph [dot] com

You'll Never Cherish Saturday If You Never Meet Monday

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: