numberthreeme

Mostly about Jakarta, and everything in between

Hi again!

Januari kemarin, gue ke Taiwan seminggu. Udah pada tau dong?

Ada tuh di counting down pojok kiri bawah halaman muka blog ini. Hehe

Tapi pasti pada engga tau kalo gue jalan-jalan ke Semarang dua minggu sesudahnya, ya kan ya kan?

Banyak inspirasi nih, gue jujur aja suka cengir-cengir sendiri kalo inget pengalaman jalan-jalan ke Taiwan dan Semarang. Dua-duanya awesome, dan engga bisa bilang mana yang lebih awesome. Masing-masing punya cerita tersendiri.

Yuk, bulan ini pantengin blog gue ya. Bakal banyak postingan tentang jalan-jalan. Enjoy! πŸ™‚

I just love this picture :D

I just love this picture πŸ˜€

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on February 18, 2013 by in Uncategorized.

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 52 other followers

Still hungry? Please say YES.

Mini size tree of life 🌲 #treeoflife Dadaahh @hellofirsta safe flight ✈️ Sampe jumpa di obrolan berfaedah lainnya. Wah aku makin pintar, thanks to you πŸ˜‚#untilwemeetagain Kannn dibilang juga apaaa. Belum juga ganti kalender udah motret lagi, stok foto nambah lagi. Eh btw besok yg ikut tur gratisan bisa mampir ke tempat ini. Kekep dompet yg kenceeeng @dianavitriya hahaha X-mas decoration idea @frardig #youarewelcome 🀣 Mamang-mamang kuda gayanya emang gitu. Swag~ #swag #horserider #bromo #livefolkindonesia #livefolk #instasunda Sesungguhnya eik paling suka foto terakhir πŸ˜‚πŸ˜… pic by pak rockybalboa Penyegaran timeline ☘️☘️☘️ #travelvideo #bromo

Categories

Posted!

Blogs I Follow

NGENDONESIA

hanya obrolan kala senggang dalam bungkus tulisan

TIME

Current & Breaking News | National & World Updates

dianagustinaphotography

Let's smile and spread it to the world

Mikaila Acelin S

Stop wishing, start doing!

itsmydecember

the new journalist

Alief Workshop

Opini & Sharing Jujur dari Seorang Nubie

The Laughing Phoenix

Life through broken 3D glasses. Mostly harmless.

gelaph [dot] com

You'll Never Cherish Saturday If You Never Meet Monday

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: