numberthreeme

Mostly about Jakarta, and everything in between

I Dare You

Here’s your Tarot Reading for today :

” There comes a point where it’s all too much, dear Vera! With Strength and the Chariot conspiring, you don’t know any more how or when to stop your impulsive drive. If you’re single, don’t play Casanova, and don’t confuse quantity with quality! If you’re in a couple, don’t dictate the rules and don’t force your partner to go along with your wishes. There are limits in the realm of emotions and passions, and you have a tendency to push these too far to be acceptable to anyone but yourself.On the work front, the World and Strength propel you to the summit of the mountain. Nothing seems impossible and everyone gives your talent the credit it deserves. It’s time for you to get your recognition. Bask in this moment without guilt – you’ve earned this success yourself, through your own efforts.”

———-

First of all, i am not too serious about  tarot reading or anything about ‘guessing’. Tapi kok hari ini bisa persis banget ya sama kondisi gue hari ini?

“.. you don’t know any more how or when to stop your impulsive drive..”

Yes, i am. Gue impulsif hari ini. Gue serius mau beli tiket ke Singapura bulan Februari, mau ngajak Kikit pula (my new friend). Mungkin besok akan gue kontak si Kikit. (Kikit is a lovely name, i love the sound)

“..If you’re in a couple, don’t dictate the rules and don’t force your partner to go along with your wishes..”

Yup, i have tendency to do that action. Masih di pikiran tapi pengennya temen nurutin harapan gue, harapan gue yang lebih mengarah ke gila dan membangkrutkan keuangan. #eeaaa

Agak bahaya sih kalo suka ngomongin jalan-jalan ke gue, apalagi sampe ngajakin jalan beneran. Gue itu pertimbangannya engga banyak, jadi kalau kamu nawarin jalan hari ini, besoknya bisa gue ajak ke tempatnya langsung, atau ngajak beli tiket. Nah lho, kalau udah begitu masih berani engga kamu ngajak gue jalan?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on January 3, 2013 by in Uncategorized.

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 51 other followers

Still hungry? Please say YES.

Cuss mangga ke akun sebelah —>
#Repost @/jakartawalkingtour (@get_repost)
・・・
Sriwijaya: The Great Maritime Empire. 
We took a visit @/jalurrempah’s exhibition on @/museum_nasional_indonesia that inform us more about spices history, people who lived on the sea, plus the relation between Indonesia (was known as Nusantara) with rest of the world 🌏 Ini eik suka banget deh sama coloring-nya. Simple tapi jadi aja gitu. Masalahnya, cat minyaknya ngabisin berapa banyak ya? Hahaha 🤣 #painting #oilpainting #artexhibition Tell your story here @warnong.id CTS: Cek Toko Sebelah #Repost @/jakartawalkingtour (@/get_repost)
・・・
Checking gemstone 💎 👌 In case you’re wondering about how far I ‘normally’ could walk. The last one just because I strolled with Satria - 4 yo nephew. Tapi sih keknya gak ada yg penasaran, eik aja yg pengen posting hahaha Piknik di jalan 😅 Was in cemetery. Six PM, eery and gloomy. #goodbye #restinpeace Menuju Zenbu 
@yupiyupz @winda_mariam @maris_sadewa @medyfm

Categories

Posted!

Blogs I Follow

NGENDONESIA

hanya obrolan kala senggang dalam bungkus tulisan

TIME

Current & Breaking News | National & World Updates

dianagustinaphotography

Let's smile and spread it to the world

Mikaila Acelin S

Stop wishing, start doing!

itsmydecember

the new journalist

Alief Workshop

Opini & Sharing Jujur dari Seorang Nubie

The Laughing Phoenix

Life through broken 3D glasses. Mostly harmless.

gelaph [dot] com

You'll Never Cherish Saturday If You Never Meet Monday

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: