numberthreeme

Mostly about Jakarta, and everything in between

Ketjil Kitchen

Chicken cream mushroomnya itu lho… hmmm… speechless…

Creamnya enak banget, surgaa :’)

Terus minumannya pesen Strawberry mint, ini enak juga~ Soda, dicampur sirup merah (engga tau rasa apa, haha), terus dikasih stroberi, jeruk nipis sama daun mint. Sparkling asem-asem seger. Stroberi direndem soda ternyata enak yaa..

Strawberry Mint

Besok-besok mau eksperimen di rumah ah, celupin stroberi di soda terus dimakan buat cemilan 😀

Soal harga, menurut saya sih engga mahal. Soalnya itu enak banget dan kenyang, jadi uang yang saya keluarkan terbayar dengan kepuasan saya terhadap makanan surga di ketjil kitchen. Tapi, kalo kesana jangan tiap hari juga sih :p

My bill

Kayaknya bakal balik lagi makan disini deh. I promise 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on August 6, 2012 by in Foods and tagged , .

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 52 other followers

Still hungry? Please say YES.

Mini size tree of life 🌲 #treeoflife Dadaahh @hellofirsta safe flight ✈️ Sampe jumpa di obrolan berfaedah lainnya. Wah aku makin pintar, thanks to you 😂#untilwemeetagain Kannn dibilang juga apaaa. Belum juga ganti kalender udah motret lagi, stok foto nambah lagi. Eh btw besok yg ikut tur gratisan bisa mampir ke tempat ini. Kekep dompet yg kenceeeng @dianavitriya hahaha X-mas decoration idea @frardig #youarewelcome 🤣 Mamang-mamang kuda gayanya emang gitu. Swag~ #swag #horserider #bromo #livefolkindonesia #livefolk #instasunda Sesungguhnya eik paling suka foto terakhir 😂😅 pic by pak rockybalboa Penyegaran timeline ☘️☘️☘️ #travelvideo #bromo

Categories

Posted!

Blogs I Follow

NGENDONESIA

hanya obrolan kala senggang dalam bungkus tulisan

TIME

Current & Breaking News | National & World Updates

dianagustinaphotography

Let's smile and spread it to the world

Mikaila Acelin S

Stop wishing, start doing!

itsmydecember

the new journalist

Alief Workshop

Opini & Sharing Jujur dari Seorang Nubie

The Laughing Phoenix

Life through broken 3D glasses. Mostly harmless.

gelaph [dot] com

You'll Never Cherish Saturday If You Never Meet Monday

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: