numberthreeme

Mostly about Jakarta, and everything in between

Pijet-pijet

Jadi gini, nyokap gue suka banget beli produk-produk inovasi yang suka diiklanin sama Ulfa Dwiyanti. Di rumah sekarang ada Panci Happy Call, terus sendal jepit rematik iklannya Widyawati (gue engga tau yang mana iklannya), segala jenis alat pijet, and so on..

Nah, dari semua produk inovasi yang dibeli nyokap, gue paling suka sama yang satu ini :

Alat pijet juara!!

Ini alat pemijat mata, atau lebih tepatnya sekitar mata sih. Jadi kalo dinyalain, alatnya bisa geter-geter gitu. Kalau coba dinikmati dengan relaks, maka terasa getarannya itu memutar, ke kiri ke kanan, kedut-kedut, ke atas ke bawah, pokoknya bisa dibilang FANTASTIK!

Biasanya nih gue pake alat ini jam-jam mau tidur, pasang 10 menit, eh pengen nambah😀  Terus di sesi kedua pemijetan mata, gue suka ketiduran. Tidur masih nempel alat pijetnya di mata. Asli keenakan :p

Alat pijet ini sekarang jadi konflik batin buat gue. Soalnya sekarang seakan-akan gue disuruh milih, mau baca buku sampe ketiduran atau ngerasain pijetan alat canggih ini sampe ketiduran :3

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on July 12, 2012 by in Uncategorized.

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 42 other followers

Still hungry? Please say YES.

Save the best for the last. 
I like chocolate and ice cream, it's perfect match!

#sweettooth #homemade #chocolate #icecream #instafoodies #nicedinner I don't know when will posting these stuff. So now forgive me for spamming your timeline. 
It's so Italian. Looks good on cam but not my fav

#nicedinner #homemade #foodies Another pizza with mozarellalalalala~

#homemadepizza #nicedinner #mozzarella Home made pizza with five different dipping sauces. I like the yellow one~ 
#homemade #nicedinner #pizza #dippingsauce Dipping stuff. Carrots and paprika. 
#nicedinner #familyseries #foodies #homemade Makan-makan tadi sore. 
Biasa, kang foto cuma kursi kosongnya yg kepoto. Hahaha~ 
#nicedinner #thisisnow #eveningsnacks #familyseries Surabaya city map for next year walking tour. Anyone? :p

#jalanteross Running track on Gasibu Square. 
Warna birunya menggoda ya... #blue #runningtracks #publicsquare #gasibu #bandung #ngebandung #instacolors

Categories

Posted!

Blogs I Follow

NGENDONESIA

hanya obrolan kala senggang dalam bungkus tulisan

TIME

Current & Breaking News | National & World Updates

dianagustinaphotography

Let's smile and spread it to the world

Mikaila Acelin S

Stop wishing, start doing!

itsmydecember

the new journalist

Alief Workshop

Opini & Sharing dari Seorang Nubie

The Laughing Phoenix

Life through broken 3D glasses. Mostly harmless.

gelaph [dot] com

You'll Never Cherish Saturday If You Never Meet Monday

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: